A bajnokok útja - RAW


Brock Lesnar (Universal Bajnok)

A jelenleg is uralkodó korábbi UFC arc nem a teletűzdelt naptárjáról híres. A bajnokként keveset szereplő, ám előtte érthetetlen módon sokszor megjelenő Fenevad már a Wrestlemania 33 óta tartja az aranyat. Nem véletlen a megfogalmazás, mivel április másodika óta nem védte meg a vörösök legrangosabb övét. Az első próbatétel a jelenleg még eléggé fenyegető Samoa Joe ellen következik majd. Ideje, hogy végre kockára tegye a címet, amelyet csupán kis túlzással szökőévente csodálhat a közönség. A Great Balls of Fire-ön papíron favoritként száll harcba, de az oddsok ellenére az esélyek mindig borulhatnak, hisz a veterán challenger sem számított potenciális kihívójelöltnek a jogért folyó Fatal-5-Way-ben Rollins, Reigns, Bálor és Wyatt ellen.
Az öv nincs jó helyen, ezt ki lehet jelenteni, a RAW-nak pedig szüksége van egy aktív bajnokra, amely talán megállíthatná a nézettség folyamatos zuhanását.
Bajnoki Uralkodás: 2/10

Alexa Bliss (RAW Women's Champion)

Alexa története mesébe illő, mióta elhagyta az NXT sárga köteleit és áttette székhelyét a nagyok közé. Az utánpótlások között alig használt aprócska lány cirka egy év alatt mindent elért, amelyet a jelenlegi mezőnyben el lehet és ne feledjük, ő az első hölgy, aki mindkét brand övét birtokolhatta. A kihívói jogot Sasha Banks, Mickie James és Nia Jax ellen szerezte meg, ezzel esélyt kapva a történelmi lehetőségre. Nos, a main rosteren meglepően gyenge Bayley-n szinte átgázolt, a bajnoki öv pedig természetesen nála landolt. Igaz hozzá kell tenni, hogy az utóbbi idők legrosszabb szegmensét dobták össze a nevével fémjelezve, de ez már csak apró szépséghiba az egyébként nagyon jól muzsikáló szupersztártól. 
A bajnoki cím tökéletesen illik a Harley Quinn wannabe-re, egyelőre nem lenne okos megfosztani tőle.
Bajnoki Uralkodás: 9/10

The Miz (Intercontinental Champion)

Ki gondolta volna korábban, hogy pont Miz fogja felemelni az Interkontinentális öv értékét? Egyértelműen a jelenlegi egyik, ha nem a legjobb bajnokról van szó, ha Mizanin nevét említjük, aki feleségével kiegészülve mocskosul szórakoztató mindenben, amit csinál. A mostani uralkodása már nem először Dean Ambrose legyőzésével jött létre, aki mellékesen megjegyezve rendkívül súlytalan, ha övet birtokol. A hetedik regnálása immár a RAW-n érte, miután a nevetséges módon pont az Extreme Rulesra tett DQ handicapes mérkőzésen tisztán győzte le a korábbi szmekis játszótársát.
Az övet legszívesebben karrierje végéig elnézném rajta, neve pedig lassan egybeforr a hófehér címmel. 
Bajnoki Uralkodás: 10/10

The Professional Warriors (RAW Tag Team Champions)

A Wrestlemania legnagyobb meglepetését okozó Hardy Boyzt sikeresen legyőzte a furcsa páros, akik eleinte még nem igazán működtek, de az idővel beigazolódott, csak idő kellett nekik az összeszokáshoz. A nemrégiben teljes heel turnt vett csapat a tavaly szemptember 26-i adáson állt össze, ha nem történik valami nagy dolog, lassan az egy éves fennállásukat ünnepelhetik, de addig még jöhetnek akadályok. A Great Balls of Fire számukra akár vízválasztó is lehet, hiszen ha a Hardyknak sikerül visszahódítaniuk az öveket, talán szét is válhatnak, amely meglátásom szerint nagy hiba lenne. A RAW-n nem kapnának másképp kvalitásaikhoz méltó figyelmet, így viszont egy egész divízió vezérei. 
Az ír-svájci kombó eddig megfelelően teljesít, nem csodálkoznék, ha a következő PPV után is az ő derekukon csillogna a csapatok legfényesebb éke.
Bajnoki Uralkodás: 8/10

Megjegyzések